A A A

Aubia pompen

Sanitair

Sanitair

Alle sanitaire werken nemen wij graag voor onze rekening.
Van alle leidingen , watervoorzieningen voor douche, wc, lavabo, bad, …tot juist gedimensioneerde afvoeren. En dit voor zowel nieuwbouw als renovatie projecten.

Daar de markt ons een hele uitgebreide keuze biedt aan toestellen, kraanwerk en meubels, werken wij samen met diverse gespecialiseerde toonzalen waar u een keuze kan maken.

• Van Marcke
• Sax sanitair
• Blanco Wetteren

Voor totaal projecten werken we samen met Immovatie meer info

Als referentie tonen wij u graag enkele van onze realisaties : 


Verder stellen wij hier ook graag onze pompen, filters en waterontharders voor.

• Aubia pompen
Filters
• Waterontharders

Voor een vrijblijvende offerte kan u ons steeds contacteren via mail of op volgend telefoonnummer: 09 375 63 97

Een degelijke Vollumetrische waterontharder bespaard U veel geld, minder verbruik van o.a. waspoeder, azijn om dan weer te ontkalken , reinigingsmiddelen …
De levensduurte van veel toestellen zal verdubbelen, zoals de vaatwas, wasmachine alle mogelijke boilers enz.
 

Wij raden U een goede vollumetrische ( spoelt na een aantal m³ verbruikt water) zoals de
Vol automatische Aqua O Matic  COMPAKT - ECO , by-pass in het toestel
Capaciteit 105m³ / uur

Met ingebouwde verlichte display, droge zoutbak ( enkel tijdens regeneratie) met speciaal ontworpen vorm om kleven  te voorkomen.

Dubelle beveiliging tegen overlopen van de zoutbak,  klein waterverbruik, indicatie zout bijvulling

Aansluitingen 1” voor minder drukverlies, bypass met rest hardheidsmeting inbegrepen. Eveneens inbegrepen ingangstelling door technieker  + 2 zakken zout ( geleverd bij opstart ) en 2 jaar garantie.
 

 of nog beter :Grünbeck waterverzachters

Grünbeck is marktleider in Duitsland op het vlak van huishoudelijke waterverzachters. Hoewel het merk nog maar pas enkele jaren in België aanwezig is, bestaat Grünbeck al sinds 1949.

Alle producten worden in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd, in de moderne fabriek niet ver van Munchen.
Meer dan 500 mensen (waarvan 45 ingenieurs) werken dagelijks aan het maken en ontwikkelen van innovatieve kwaliteitsproducten.

 

23 Patenten op eigen uitvindingen bewijzen dat Grünbeck héél serieus met water omgaat !

De focus bij de waterverzachters van Grünbeck ligt op efficiëntie, veiligheid en hygiëne. De toestellen zijn gemaakt uit de beste materialen en voldoen aan de strengste Duitse en Europese normen (EN 14743) op vlak van waterbehandeling : zout-en waterverbruik zijn door deze normen gegarandeerd extreem laag, waardoor de gebruikskosten beduidend lager liggen dan van andere toestellen.

De VGX en de WEICHWASSERMEISTER GSX zijn bovendien super-eenvoudig in gebruik en onderhoud. De goede werking wordt voortdurend door de sturing gecontroleerd zodat men op beide oren kan slapen dat het toestel correct werkt en dat de sanitaire installatie beschermd is.
Is zuiver en gezond leidingwater belangrijk voor u ?

Hygiëne is voor Grünbeck een absolute prioriteit : tijdens iedere regeneratie wordt het toestel door middel van zoutelectrolyse ontsmet zodat het water steeds van onberispelijke kwaliteit is en blijft. Dure jaarlijkse ‘desinfectie’ met speciale producten is niet nodig, de toestellen worden minstens om de 4 dagen automatisch gedesinfecteerd, wat uiteraard veel efficiënter is dan 1 keer per jaar.

Met de WEICHWASSERMEISTER GSX heeft u bovendien 24/24 zacht water, ook tijdens de regeneratie.
Kortom : met een Grünbeck VGX of GSX waterverzachter haalt u een fijn staaltje Duitse toptechniek in huis waar u tientallen jaren probleemloos genot van zult hebben ! Op lange termijn betaald uw investering zich dubbel terug.

 VGX 9 690L max 4 personen

VGX 14 1075L max 6 personen

VGX 19 1450L max 8 personen

 

Grünbeck SofliQ CS 

 Toepassing :

De waterontharder softliQ:SC past zich aan aan uw waterverbruik en regenereert op een tijdstip dat U geen water nodig heeft. OP deze manier is een ononderbroken voorziening van onthard water verzekerd. De softliQ Sc is geschikt tot 5 personen terwijl de softliQ SC 23 kan gebruikt worden tot 23 personen.

 Werking:

Desofliq:SC werkt volgens het principi van ionenuitwisseling en is voorzien van een volautomatische sturing en een slijtage arm besturingsventiel. Hij past zich aan volgens ingestelde waterhardheid en de waterframe door de gebruiker.

De Waterontharder kan gecontroleerd en bediend worden door middel van het geïntegreerde TFT-kleurenscherm, of door middel van de " myGrünck"-app ( WIFI nodig )

 Groene LED verlichtingsring

De nieuwe verlichting dient als optisch signaal: bijvoorbeeld bij waterafname of bij bediening van de sturing. Een andere toepassing is de verlichting van een geopende zoutbak.

Waarschuwing zoutvoorraad

Middels een lichtsensor wordt het zout niveau gecontroleerd. Er wordt een signaal gegeven wanneer zout moet bijgevuld worden.

Inbegrepen ingangstelling door Grünbeck technieker  + 2 zakken zout ( geleverd bij opstart )  bij keuze van een PACK 

voor meer info klik hier.

 

De softliQ:PA20: de all-in-one oplossing

De softliQ:PA20 is een waterontharder en adsorber in één. De softliQ:PA20 biedt u 99,999% bescherming tegen bacteriën en virussen en is geschikt voor huishoudens tot vijf personen. Schoon, zacht, bacterie en virus-vrij water in een handomdraai.

Waarom is het belangrijk om uw water te ontharden en te ontdoen van schadelijke bacteriën en ziektekiemen?

Onthard water draagt effectief bij aan uw levenskwaliteit en aan het waarde behoud van uw woning. Ook is onthard water goed voor uw huid, leidingen, huishoudelijke apparaten en armaturen. Met de softliQ:PA20 worden ook nog eens 99,999% procent van alle ziektekiemen zoals Legionella, E.coli bacteriën en Pseudomonaden uit het water geadsorbeerd.

Grünbeck is van mening dat het voor u zeer eenvoudig moet zijn om water in zijn beste vorm te beleven. Daarnaast moet het water voor u, uw gezin, uw klanten, uw patiënten of uw gasten altijd diezelfde topkwaliteit hebben. Vanuit deze overtuiging hebben we de softliQ:PA20 ontwikkeld, om waterontharding en bacterie en virus vrij water nóg zekerder en efficiënter te maken. Kortom: kies voor de all-in-one-oplossing van Grünbeck. Kies voor de softliQ:PA20, de enige waterontharder met een ingebouwd bacterie en virus adsorber.

 

 

Voor een vrijblijvende offerte kan u ons steeds contacteren via mail of

op volgend telefoonnummer: 09 375 63 97

 

 

Grundfos  SB booster onderwaterpomp is een perfecte pomp voor regenwater te verdelen over de hele woning, de motor ( pomp ) zit in de put zodat U geen geluidshinder meer heeft in de woning wanneer er voorbeeld s'nachts een wasmachine draait of iemand het toilet doorspoeld meer info klik hier 

of de MQ pomp pomp opstelling in de woning, deze zijn minder kostelijk. Maar helaas als je 's nachts het toilet gebruikt, kan het zijn dat de anderen van het gezin ook wakker zijn.

DAB  DIVERTON KIT

Onderwaterpomp met contrloller in de put, enkel een vatje in de woning. Geen geluid in huis als U pakweg in de nacht naar het toilet gaat.

Meer info hier

 

 

Vrijblijvende tip

Laat minstens om de 5 jaar uw regenwaterput reinigen door een firma, let wel dat ze de onderwaterpomp niet afspuiten met hoge druk

Voor een vrijblijvende offerte kan u ons steeds contacteren via mail of op volgend telefoonnummer: 09 375 63 97

   

*Een filter die ongeveer 6 maand meegaat , daardoor spaar je geld en het milieu :

  • Geen plastic flessen
  • Minder Pmd zakken
  • Geen kalk afzetting

Geen BRITA kan meer op tafel / keuken die je dan vergeten vullen bent.

De gemakkelijkste manier om te genieten van BRITA gefilterd water? Direct uit de dispenser!

Op zoek naar een filtersysteem voor uw keukenkraan? De BRITA filtertechnologie verandert uw leidingwater in fris gefilterd BRITA water. 
Heel eenvoudig: de op de waterleiding aangesloten filtersystemen van BRITA optimaliseren naar behoefte uw leidingwater, precies zoals u wenst. En zoveel als u maar wenst.

 *Bron Website BRITA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De 3 kamer filter 

Deze zijn een must als u uw regenwater wilt gebruiken, Alsook op oudere leiding netten zijn ze zeker een aanrader, zo vermijd je verstoppingen of een toilet dat blijft lopen en onaangename geurtjes.
 

Leidingwater filters 

Vuilfilter voor verwarming

De nieuwe cv ketels voldoen altijd maar meer en meer aan hoge kwaliteitseisen, waar voor een goede filter met magneet een must is en door de meeste merken verplicht is . De Caleffi Dirtmag met magneet is een mooi voorbeeld van zo een filter

Gasfilter

 

 

Voor een vrijblijvende offerte kan u ons steeds contacteren via mail of op volgend telefoonnummer: 09 375 63 97

 

Er zijn diverse kranen, tap waterkraantjes voor een handwasser, wastafel kranen, al dan niet gemengd, een greeps of twee greeps, retro of modern of classic , douche en of badmenkranen, thermostaat , inbouw of opbouw.
Showerpipes zoals voorbeeld de Hansgrohe raindance select 360.

Grote of kleine hoofd douches en of waterval enzovoort.

Inbouw of opbouw.

Keuken kranen

Opbouw of in bouw met sproeier of zonder , retro, modern of classic of gefilterd.

 

Maar zeker een aanrader zijn deze kranen van   met een filter systeem en  betaalbaar.

 

*Een filter die ongeveer 6 maand meegaat , daardoor spaar je geld en het milieu :

  • Geen plastic flessen
  • Minder Pmd zakken
  • Geen kalk afzetting

Geen BRITA kan meer op tafel / keuken die je dan vergeten vullen bent.

De gemakkelijkste manier om te genieten van BRITA gefilterd water? Direct uit de dispenser!

Op zoek naar een filtersysteem voor uw keukenkraan? De BRITA filtertechnologie verandert uw leidingwater in fris gefilterd BRITA water. 
Heel eenvoudig: de op de waterleiding aangesloten filtersystemen van BRITA optimaliseren naar behoefte uw leidingwater, precies zoals u wenst. En zoveel als u maar wenst.

*Bron Website BRITA

 

Keukenkraan, douche, bad, tapkraan, dubbeldienstkraan, wastafelkraan, vorstvrije buitenkraan enzovoort,

Voor een vrijblijvende offerte of bestelling kan u ons steeds contacteren via mail of op volgend telefoonnummer: 0032 (0) 9 375 63 97

 

Censatech NV

Antoon Catriestraat 33
9031 Drongen 
tel. 0032 (0) 9 375 63 97
BTW BE0475 694 037

Nummers

Onderhoud gas

GV 03945 = G1, G2,

GV 05422 = G1, G2, G3

Stookolienr TV 20 022
Cerga nr 02 02122N

 

Op de website van Censatech bvba worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website.Censatech bvba gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt. To find out more about the cookies we use and how to delete them, see our Privacy Policy.

ik accepteer de cookies van deze website
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk