A A A

Een degelijke Vollumetrische waterontharder bespaard U veel geld, minder verbruik van o.a. waspoeder, azijn om dan weer te ontkalken , reinigingsmiddelen …
De levensduurte van veel toestellen zal verdubbelen, zoals de vaatwas, wasmachine alle mogelijke boilers enz.
 

Wij raden U een goede vollumetrische ( spoelt na een aantal m³ verbruikt water) zoals de
Vol automatische Aqua O Matic  COMPAKT - ECO , by-pass in het toestel
Capaciteit 105m³ / uur

Met ingebouwde verlichte display, droge zoutbak ( enkel tijdens regeneratie) met speciaal ontworpen vorm om kleven  te voorkomen.

Dubelle beveiliging tegen overlopen van de zoutbak,  klein waterverbruik, indicatie zout bijvulling

Aansluitingen 1” voor minder drukverlies, bypass met rest hardheidsmeting inbegrepen. Eveneens inbegrepen ingangstelling door technieker  + 2 zakken zout ( geleverd bij opstart ) en 2 jaar garantie.
 

 of nog beter :Grünbeck waterverzachters

Grünbeck is marktleider in Duitsland op het vlak van huishoudelijke waterverzachters. Hoewel het merk nog maar pas enkele jaren in België aanwezig is, bestaat Grünbeck al sinds 1949.

Alle producten worden in Duitsland ontwikkeld en geproduceerd, in de moderne fabriek niet ver van Munchen.
Meer dan 500 mensen (waarvan 45 ingenieurs) werken dagelijks aan het maken en ontwikkelen van innovatieve kwaliteitsproducten.

 

23 Patenten op eigen uitvindingen bewijzen dat Grünbeck héél serieus met water omgaat !

De focus bij de waterverzachters van Grünbeck ligt op efficiëntie, veiligheid en hygiëne. De toestellen zijn gemaakt uit de beste materialen en voldoen aan de strengste Duitse en Europese normen (EN 14743) op vlak van waterbehandeling : zout-en waterverbruik zijn door deze normen gegarandeerd extreem laag, waardoor de gebruikskosten beduidend lager liggen dan van andere toestellen.

De VGX en de WEICHWASSERMEISTER GSX zijn bovendien super-eenvoudig in gebruik en onderhoud. De goede werking wordt voortdurend door de sturing gecontroleerd zodat men op beide oren kan slapen dat het toestel correct werkt en dat de sanitaire installatie beschermd is.
Is zuiver en gezond leidingwater belangrijk voor u ?

Hygiëne is voor Grünbeck een absolute prioriteit : tijdens iedere regeneratie wordt het toestel door middel van zoutelectrolyse ontsmet zodat het water steeds van onberispelijke kwaliteit is en blijft. Dure jaarlijkse ‘desinfectie’ met speciale producten is niet nodig, de toestellen worden minstens om de 4 dagen automatisch gedesinfecteerd, wat uiteraard veel efficiënter is dan 1 keer per jaar.

Met de WEICHWASSERMEISTER GSX heeft u bovendien 24/24 zacht water, ook tijdens de regeneratie.
Kortom : met een Grünbeck VGX of GSX waterverzachter haalt u een fijn staaltje Duitse toptechniek in huis waar u tientallen jaren probleemloos genot van zult hebben ! Op lange termijn betaald uw investering zich dubbel terug.

 VGX 9 690L max 4 personen

VGX 14 1075L max 6 personen

VGX 19 1450L max 8 personen

 

Grünbeck SofliQ CS 

 Toepassing :

De waterontharder softliQ:SC past zich aan aan uw waterverbruik en regenereert op een tijdstip dat U geen water nodig heeft. OP deze manier is een ononderbroken voorziening van onthard water verzekerd. De softliQ Sc is geschikt tot 5 personen terwijl de softliQ SC 23 kan gebruikt worden tot 23 personen.

 Werking:

Desofliq:SC werkt volgens het principi van ionenuitwisseling en is voorzien van een volautomatische sturing en een slijtage arm besturingsventiel. Hij past zich aan volgens ingestelde waterhardheid en de waterframe door de gebruiker.

De Waterontharder kan gecontroleerd en bediend worden door middel van het geïntegreerde TFT-kleurenscherm, of door middel van de " myGrünck"-app ( WIFI nodig )

 Groene LED verlichtingsring

De nieuwe verlichting dient als optisch signaal: bijvoorbeeld bij waterafname of bij bediening van de sturing. Een andere toepassing is de verlichting van een geopende zoutbak.

Waarschuwing zoutvoorraad

Middels een lichtsensor wordt het zout niveau gecontroleerd. Er wordt een signaal gegeven wanneer zout moet bijgevuld worden.

Inbegrepen ingangstelling door Grünbeck technieker  + 2 zakken zout ( geleverd bij opstart )  bij keuze van een PACK 

voor meer info klik hier.

 

 

Voor een vrijblijvende offerte kan u ons steeds contacteren via mail of

op volgend telefoonnummer: 09 375 63 97

Censatech bvba

Antoon Catriestraat 33
9031 Drongen 
tel. 0032 (0) 9 375 63 97
BTW BE0475 694 037

Nummers

Onderhoud gas

GV 03945 = G1, G2,

GV 05422 = G1, G2, G3

Stookolienr TV 20 022
Cerga nr 02 02122N

Connect

Mail