A A A

Verwarming

Nest Learning Thermostat™
Programmeert zichzelf.™
Overal te bedienen.™
In het kort: !
Begin met energie besparen
Meer dan 50% van je energie rekening wordt bepaald door je
verwarming, dat is ongeveer € 1,450 per jaar.
De Nest Learning Thermostat geeft je controle over de
temperatuur, leert van jouw voorkeuren en creëert een
gepersonaliseerd verwarmingsschema voor je huis. Het geeft je de
tools om energie te besparen. Op een simpele manier. !
Belangrijkste eigenschappen:

Auto-Schema
De Nest Thermostat onthoudt de temperaturen
die je prettig vindt en bouwt een schema op.
Pas de temperatuur aan wanneer je naar bed
gaat of het huis verlaat. !
Auto-Afwezig
De Nest zet zichzelf automatisch op een
energiebesparende temperatuur als je weg
bent. !
True Radiant
De Nest Thermostat leert hoe lang het duurt
om je huis warm te krijgen, zodat de gewenste
temperatuur wordt bereikt op het moment dat
jij dat wilt. !
Sunblock
Als de Nest Thermostat opwarmt door direct
zonlicht dan past hij zich automatisch aan om
de juiste temperatuur te bepalen en in te stellen

Bedienen op afstand
Verbind de Nest Thermostat met je Wifi
netwerk en bedien hem via je mobiel, tablet of laptop. !
Energierapport
Je maandelijkse e-mail met je Energierapport
staat vol verbruiksinformatie en

besparingstips. !


Nest Blaadje
Het Nest Blaadje wordt weergegeven wanneer
je een temperatuur kiest waarmee je energie
bespaart. !

Installeren en instellen
We raden je aan je nieuwe Nest Thermostat te
laten installeren door een gecertificeerd Nestinstallateur.
Censatech  verzekert je
ervan dat de Nest op de juiste plek hangt, is
verbonden met de Heat Link en hij helpt je
alles op de juiste manier in te stellen.

 

 

 

Junkers

Junkers verstaat al meer dan 100 jaar de kunst van het verwarmen en bereiden van sanitair warm water.
Hun toestellen garanderen u een maximum aan comfort met een minimum aan energieverbruik. Kortom, zeer goede prijs/kwaliteit gas condenserende cv ketels.

 

Vb:
De CerapurComfort is een elegante, compacte en zuinige condensatieketel met een hoog rendement. Gebruiksvriendelijk ook. Kortom, een interessante oplossing om in alle rust te genieten van een behaaglijke warmte en een continue aanvoer van warm water.

Hoog rendement, laag verbruik

De CerapurComfort is de krachtigste en meest gesofistikeerde condensatieketel van Junkers. Met een minimum aan energie (en kosten) haalt u er een maximum aan comfort uit. Op vlak van zuinigheid overklast de CerapurComfort alle andere verwarmingsketels dankzij de elektronische circulatiepomp.

Stille kracht

De geluidsisolerende kwaliteiten van de CerapurComfort zijn top. De ketel werkt nagenoeg geruisloos door de speciaal ontwikkelde geluiddempende isolatiemat.

Verwarming en warm water naar wens

De CerapurComfort laat u toe uw woning optimaal te verwarmen. Tegelijk bent u ook zeker van een onmiddellijke aanvoer van sanitair warm water. Afhankelijk van uw verbruik kan er een aparte Storacell-boiler op worden aangesloten. Zo hebt u steeds voldoende warm water in voorraad.

Compatibel met Solar

Wilt u nog meer besparen? Dan is zonne-energie een interessante optie. U bespaart tot 60% energie op de productie van warm water en tot 30% verwarmingskosten. De CerapurComfort is perfect compatibel met de Junkers Solar-oplossingen.

*Bron Website Junckers

Viessmann

 

Zowel aardgas als stookolie, zonne-energie als verwarming ondersteunende installaties biedt Viessmann u aan, dit voor elk budget met de gekende en  zeer degelijke kwaliteit.

 

Stookolie, gas, zonne - energie (ook voor minder goed georiënteerde daken dankzij hun vacuüm collectoren), als verwarmingsondersteunend bij Viessmann zit je goed.

 

Voorbeeld

Vitodens 200-W Combi
Gascondensatieketel
Nominaal vermogen: 3,2 tot 35 kW

Een-/meergezinswoning
Nieuwbouw en renovatie

Vitodens 200-W: Efficiënt op lange termijn

De Vitodens 200-W uitgerust met een Inox-Radial-verwarmingsoppervlak uit roestvast staal, dat een maximale betrouwbaarheid en een permanent hoge condensatiebenutting garandeert.

Verkrijgbaar als verwarmings- of combitoestel

De gascondensatieketel voor wandmontage Vitodens 200-W is naar keuze verkrijgbaar als verwarmingstoestel met afzonderlijke sanitair waterverwarming en tot een vermogen van 35 kW als combitoestel met geïntegreerde doorstroomverwarmer. Op een beperkte oppervlakte staan dus zowel verwarming als sanitair waterverwarming ter beschikking.

Bijzonder onderhouds- en gebruiksvriendelijk

Ook met betrekking tot onderhoud is de gascondensatieketel bijzonder plaatsbesparend. Alle onderdelen zijn via de voorkant toegankelijk, er is geen zijdelingse toegang nodig voor onderhoud. Ten slotte zijn alle installatiecomponenten zoals verwarmingswaterexpansievat, pompen en veiligheidsarmaturen reeds in de fabriek kant-en-klaar gemonteerd.

Vitodens 200-W: efficiënt en aantrekkelijk – ook wat de prijs betreft
Met de Vitodens 200-W biedt Viessmann een gascondensatieketel met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, een hoog verwarmings- en sanitair watercomfort, compacte afmetingen en een tijdloze, elegante vormgeving.
Rendement tot 98 procent
De gascondensatieketel Vitodens 200-W voor wandmontage verbruikt minder energie, aangezien hij ook de warmte uit de rookgassen benut. Het resultaat: een rendement tot 98 procent. Het spreek vanzelf dat uw verwarmingskosten dalen en u een actieve bijdrage levert aan het milieubehoud.

Robuuste brander met lange levensduur
Met zijn roestvaststalen MatriX-weefsel onderscheidt de door Viessmann ontwikkelde en geproduceerde MatriX-gasbrander zich door zijn lange levensduur. De geïntegreerde Lambda Pro Control-verbrandingsregeling past de verbranding automatisch aan bij wisselende gassoorten. Dit zorgt voor een permanent hoge efficiëntie en biedt toekomstperspectieven in de geliberaliseerde gasmarkt en mogelijkheden voor toevoeging van biogas.

Dankzij de Lambda Pro Control-verbrandingsregeling worden de controle-intervallen door de schoorsteenveger verlengd tot drie jaar, wat u veel kosten bespaart. De verlenging van de controle-intervallen werd mogelijk door de aanpassing van de veeg- en controleverordening.


*Bron Viessmann website

 

Weishaupt

De naam Weishaupt staat synoniem voor betrouwbaarheid en hoge kwaliteit.
Een volledig gamma van aardgas, stookolie, zonne-energie alsook verwarming ondersteunende installaties wordt door hen aangeboden.

 

 

Vb. *Condenserende gasketel Weishaupt Thermo Condens WTC-GW
(15 tot 60 kW)
Weishaupt gas-condensatie- systemen gebruiken bijna het volledige energiegehalte van de brandstof en zetten het efficiënt om in warmte. De energie die bij oudere verwarmingssystemen via de rookgassen verloren ging, wordt door de condensatieketel gebruikt, waardoor het norm-rendement in vergelijking met lagetemperatuur- systemen van onder 100 naar ongeveer 110 procent stijgt.
Wandhangende condensatieketel: de wandmontage bespaart plaats en kan overal in de woning uitgevoerd worden. Door de talrijke rookgascomponenten is de opstelling van het toestel heel flexibel, bijvoorbeeld onder het dak met speciale rookgasafvoerbuizen zonder klassieke schoorsteen. De condensatieketel kan met een geïntegreerde waterverwarmer ook als een compacte eenheid (WTC-GW-K) verbonden worden.
Grote vermogenbereiken: de toestellen passen hun vermogen traploos aan de warmtevraag aan. Dat geldt van de kleinste bouwgrootte (4-15 kW) voor ééngezinswoningen tot de combinatie (cascade) van vier toestellen van elk 60 kW. Bovendien bestaat er voor grotere gebouwen de vloerstaandecondenserende gasketel WTC-GB met vermogens gaande tot 1200 kW (cascade).
Uitstekende energiebenutting: vermogensmodulatie, O2-regeling, en hetketellichaam uit een aluminium/silicium-legering - alle constructiedetails zijn gefocused op energiebesparing. Het norm-rendement bedraagt 110% met betrekking tot de onderste stookwaarde (Hi) en 99,1% met betrekking tot debovenste stookwaarde (Hs). Daarmee worden fysische grenzen bereikt. Bijkomend wordt het stroomverbruik dankzij een energiebesparende pomp gereduceerd.
Stille werking: door de modulerende toerentalaanpassing van de ventilator is het geluidniveau tijdens de werking bijzonder laag.

*Bron Weishaupt website

Voor een vrijblijvende offerte kan u ons steeds contacteren via mail of op volgend telefoonnummer: 09 375 63 97

Bulex

Bulex:

 

Reeds 75 jaar ontwikkelt Bulex een uitgebreid gamma gasverwarmingsketels en badverwarmers.

Bulex  innoveert nog elke dag om u ecologische nieuwe technieken te kunnen aanbieden.

 

Vb.: Isotwin Condens gasketel

 

Vb Isotwin CONDENS
• Condensatiegaswandketel – verwarming + ogenblikkelijke warmwaterproductie + ingebouwde boiler


- Condensatiegaswandketel HR TOP, hoog rendement (109%)
- Verwarming en ogenblikkelijk warmwaterproductie+ ingebouwde boiler
- Vermogen : van 23,5 kW tot 29,5kW in verwarming

U zoekt een condensatieketel met een correct verwarmingsvermogen en wenst geen toegevingen te doen op gebied van warm watercomfort.
Dan is de Isotwin CONDENS uw geschikte partner voor uw verwarming en warm water.
Een douche en een bad tegelijkertijd nemen, zijn voor deze ketel geen enkel probleem en zijn verwarmingsvermogen is geschikt voor elke goed geïsoleerde woning.
Compact, zuinig en comfortabel, deze ketel voldoet aan al uw wensen.


*Bron Bulex Website

 

 

Censatech bvba

Antoon Catriestraat 33
9031 Drongen 
tel. 0032 (0) 9 375 63 97
BTW BE0475 694 037

Nummers

Onderhoud gas

GV 03945 = G1, G2,

GV 05422 = G1, G2, G3

Stookolienr TV 20 022
Cerga nr 02 02122N

Connect

Mail